Osallistu introon & työpajaan

Olet lämpimästi tervetullut aloitustapahtumaamme sunnuntaina 6.9.2020 Ravintola Nollaan. Johdatamme sinut lyhyesti yhteisöjääkaapin pyörittämisen saloihin ja jaamme kanssasi kokemuksiamme pilottiprojektista. Tapahtumassa on keskustelua, työpaja, verkostoitumista ja ideoita vähentää ruokahävikkiä.

Paikkoja on rajoitetusti, joten rekisteröidythän tapahtumaan etukäteen Eventbriten kautta. Voit osallistua myös verkossa, mutta varaa paikkasi silti allaolevan linkin kautta.

Tapahtuma on osa Helsinki Design Weekin ohjelmaa.

Perustaisitko oman yhteisöjääkaapin?

Yhteisöjääkaappi on paikka, jonne kuka tahansa naapurustossa on tervetullut jakamaan ja noutamaan ruokaa. Konseptin tavoitteena on vähentää ruokahävikkiä ja tukea kestävää ruokakulttuuria. Se tuo ihmiset yhteen pienentämään helpolla tavalla maailmanlaajuista ongelmaa.

Tämä sivusto eli Yhteisöjääkaappi INFO -palvelu sisältää ohjeita, tietoa ja materiaaleja, jotka on kerätty ja kehitetty yhteisöjääkaapin pilottiprojektissa Kalliolan Setlementtitalolla Helsingissä. Muotoilutiimimme haluaa jakaa kokemuksensa, tietonsa ja työkalunsa, jotta voisit itse perustaa yhteisöjääkaapin naapurustoosi vaivattomammin.

Tämä projekti on rahoitettu TAH-säätiön apurahalla.

Vieritä ylös